Japanse sake is gemaakt van rijst, het proces heet fermentatie dus niet distillatie. Je spreekt dan ook van brouwen, niet van stoken of distilleren. Wel heeft
sake veel weg van wijn, het alcoholpercentage ligt doorgaans iets hoger dan bij wijn: tussen de 14% en 18%. Sake rijpt 6 tot 24 maanden in grote tanks
op lage temperaturen.
Dat sake altijd warm gedronken wordt is een fabel, de meeste sake is juist lekkerder als je hem koud drinkt. Een advies geeft Sakelicious u uiteraard graag,
1.800 brouwerijen in Japan leveren 10.000 verschillende sake's.
>>> ...lees hier meer over de eerste Japanse slijterij in Europa...
Geen Website?Voor kleine bedrijven in Amsterdam heb ik een totaalproduct, ik maak persoonlijk met u goede en eerlijke afspraken voor een succesvolle website.Wat En Waar?De JordaanMokumsMataglap - knettergekHeuler - meeprater Mansjen - geld ophalen Jeremiade - oeverloos gezeur Kaskenade - druk maken om niets, ophef >>> PLAT AMSTERDAMS <<< Wat blaadjesHappy Endingniet en wel wat je denkt Parkeerplaats Amsterdam niet echt eenvoudig Oudste huis van de stad is dat wel zo? Keizerskroon Rood, blauw of toch goud? De Lommerd snel geld lenen Nieuwsbrief schrijf je gratis in |